Probeer Sway en word een intelligente fietser!

Rijd je vaak met de fiets? Wil je graag weten hoe lang je nog moet wachten aan het verkeerslicht? Wil je graag sneller groen licht aan de verkeerslichten? 🚦

De intelligente verkeersapp Sway van Be-Mobile toont jou de tijd-tot-groen bij intelligente verkeerslichten en zorgt ervoor dat je minder lang moet wachten! Je kan de app nu al uittesten en ons helpen in het onderzoek naar hoe we de app verder kunnen verbeteren!

Typisch wordt een fietser aan een verkeerslicht pas gedetecteerd zodra de fietser stilstaat en op de drukknop geduwd heeft. Met Sway willen we hier verandering in brengen. Dankzij Sway kan het verkeerslicht sneller op jou anticiperen wanneer je het verkeerslicht nadert. Zo sta je in de toekomst niet langer onnodig te wachten aan een kruispunt waar geen of relatief weinig verkeer is. Een overzicht van alle gekoppelde intelligente verkeerslichten met Sway, vind je hier.

In de Stad Antwerpen zouden we graag jouw hulp inschakelen om deze nieuwe functionaliteit in Sway te testen aan de verkeerslichten op de volgende kruispunten:

Rijd je vaak met de fiets langs deze kruispunten? Heb je zin om deel te nemen aan ons onderzoek? Installeer dan snel Sway en laat je e-mailadres hieronder achter:

    Meer info? Neem een kijkje op de pagina met veelgestelde vragen, ga naar de website van Sway of bekijk het volgend filmpje:

    Laten we samen het verkeer vlotter, veiliger en aangenamer maken!